Продавець ТЕХ-КЛИМАТ розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2171 відгук
Робіть замовлення! Раді  клієнтам! До кінця місяця знижки!приймаємо замовлення
ТЕХ-КЛІМАТ
+380 (63) 332-20-54
Кошик
влево
  • Олія люпину Єгипту 500 мл, фото 2
вправо
Топ продажОлія люпину Єгипту 500 мл -17%

Олія люпину Єгипту 500 мл

  • Готово до відправки
  • Код: 443

1 686 ₴

1 399,38 ₴

+380 (63) 332-20-54
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Олія люпину Єгипту 500 мл
Олія люпину Єгипту 500 млГотово до відправки
1 686 ₴1 399,38 ₴
+380 (63) 332-20-54
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Олія люпину
Широко застосовується в домашній косметиці і високоефективне масло люпину. Це унікальне масло згадував ще Гіппократ, який відзначав, що масло люпину надає красу обличчя і рекомендував масло люпину як засіб проти наривів і родимих плям.

Показання до застосування масла люпину:
Антивіковий догляд за шкірою обличчя
Використовується шляхом додавання в засоби проти різних запалень шкіри і прищів, в засоби для вмивання і як унікальна добавка в готові маски для обличчя і креми.
Надає виражений вплив на видалення нерівностей шкіри, запалень і слідів від них.
При додаванні краплі олії люпину в засіб для вмивання шкіра стає оксамитовою і матовою, особливо цей ефект сподобається тим, у кого жирний тип особи. Також можна застосувати і для сухого типу шкіри, не робить подсушивающего ефекту, тільки матує.
Люпин має прекрасні антиоксидантними і антимікробними властивостями.
Масло ніжно відбілює шкіру, робить природний тон шкіри здоровим і рівним, застосовується для поліпшення кольору шкіри, позбавлення від нездорової сірості і тьмяності шкіри.
Суттєво зменшує зморшки навколо очей і на обличчі.
У східній медицині служить базою для змішування з маслом волошки, петрушки і кінзи для застосування проти зморшок в області очей, а також змішується з додатковими і базовими маслами для отримання поживних і розгладжують масляних сумішей, для застосування як в чистому вигляді, так і для добавки в готові склади косметики.
Масло люпину унікальне тим, що зміцнює не тільки структуру оболонок клітин рогового шару, що грає першорядну роль для зменшення випаровування вологи, а й скріплює зв'язку між клітинами епідермісу, граючи роль динамічного каталізатора в синтезі ліпідів в шкірі.
Після використання масла люпину шкіра насичена активними компонентами, прекрасно зволожена і захищена від несприятливих зовнішніх чинників і агресивних елементів.

Для ефективного антивікового догляду за шкірою:
У косметології для вікової зрілої шкіри масло люпину бореться з негативним впливом вільних радикалів, активно розгладжує вікові зморшки, допомагає зберегти еластичність шкіри. Масло містить багатющий природний склад і містить унікальні кислоти: линоленовую, пальмітинову, олеїнову і стеаринову кислоти.
Масло люпину (Lupin Oil) інтенсивно живить шкіру, так як унікально за змістом жирів і білків і в цьому напрямку може конкурувати з соєю.
Масло люпину унікально ще й тим, що належить до розряду масел, які повноцінно забезпечують клітини цінними амінокислотами, поліненасиченими жирними кислотами, вітамінами А, Е і різними мінералами, необхідними для їх нормального функціонування.
І найголовніше, масло люпину містить речовину антіеластаз, що перешкоджає руйнівній дії ферменту еластази на еластинових волокна шкіри. Використання масла люпину призводить до більш тривалого підтримання функціональної активності еластинових каркаса шкіри і перешкоджає передчасному утворенню зморшок, а також робить сильний розгладжує і підтягує на наявні зморшки.

Застосовується як добавка в готові засоби - креми, маски, скраби, миючі засоби, також використовується в чистому вигляді для нанесення на шкіру або для змішування з маслами і приготування масляних масок для обличчя.

Для волосся:
Активна складова, що містяться в цій рослині, багата пептидами, вітаміном РР, а також мікроелементами, особливо цинком і залізом. Надає на волосся дію по стимуляції росту волосся, зменшення їх випадання, відчутно підвищує густоту волосяного покриву.
Застосовується як в чистому вигляді, так і для приготування високоефективних сумішей для масок на волосся з використанням масел чорного кмину, Хельба, а також з іншими як додатковими, так і базовими маслами.
Додається крапельно в шампуні і кондиціонери.

Поради щодо використання:
- масаж: 5-8 крапель на 10 м базового масла або лосьйону, крему;
- догляд за волоссям - маски для волосся з додатковими і базовими маслами 5-10 крапель на 15 мл базового масла;
- збагачення інших косметичних засобів: 8-12 крапель на 10 м основи.
Склад: 100% натуральне масло квітів люпину (Lupinus)

 

 

Олія люпину
Широко застосовувана в домашній косметиці та високоефективна олія люпину. Ця унікальна олія йдеться ще Гіппократ, який святкував, що олія люпину надає красу обличчю та рекомендувала олію люпину як засіб проти наривів і родів плям.

Показання до застосування олії люпину:
Антивіковий догляд за шкірою обличчя
Використовується способом додавання до засобу проти різних запалень шкіри та прищів, у засоби для вмивання і як унікальна домішка в готові маски для обличчя та креми. 
Має виражений вплив на видалення нерівностей шкіри, запалень і слідів від них. 
У разі додавання краплі олії люпину в засіб для вмивання шкіра стає оксамитовою й матовою, особливо цей ефект сподобається тим, у кого жирний тип обличчя. Також застосовний і для сухого типу шкіри, не має підсушувального ефекту, тільки матує. 
Люпин має прекрасні антиоксидантні та антимікробні властивості. 
Олія ніжно вибілює шкіру, робить природний тон шкіри здоровим і рівним, застосовується для поліпшення кольору шкіри, позбавлення нездорової сірості та тьмяності шкіри. 
Істотно зменшує зморшки навколо очей і на обличчі. 
У східній медицині слугує базою для змішування з олією волошки, петрушки та кінзи для застосування проти зморщок у зоні очей, а також змішується з додатковими та базовими оліями для отримання поживних і розгладжувальних олійних сумішей, для застосування як у чистому вигляді, так і для добавки до готових сумішей косметики.
Олія люпину унікальна тим, що зміцнює не тільки структуру оболонок клітин рогового шару, що відіграє першорядну роль для зменшення випаровування вологи, а й скріплює зв'язки між клітинами епідермісу, відтворюючи роль динамічного каталізатора в синтезі ліпідів у шкірі. 
Після використання олії люпину шкіра насичена активними компонентами, прекрасно зволожена та захищена від несприятливих зовнішніх чинників і агресивних елементів. 

Для ефективного антивікового догляду за шкірою: 
У косметології для вікової зрілої шкіри олія люпину бореться з негативним впливом вільних радикалів, активно розгладжує вікові зморшки, допомагає зберегти еластичність шкіри. Олія містить багатющий природний склад і містить унікальні кислоти: ліноленову, пальмітинову, олеїнову та стеаринову кислоти. 
Олія люпину (Lupin Oil) інтенсивно живить шкіру, позаяк унікально за вмістом жирів і білків і в цьому напрямку може конкурувати із соєю. 
Олія люпину унікальна ще й тим, що належить до розряду олій, які повноцінно забезпечують клітини цінними амінокислотами, поліненасиченими жирними кислотами, вітамінами А, Е та різними мінералами, потрібними для їхнього нормального функціонування. 
І найголовніше, олія люпину містить речовину антиеластаз, що перешкоджає руйнівній дії ферменту еластази на еластинові волокна шкіри. Використання олії люпину призводить до тривалішого підтримання функціональної активності еластинового каркаса шкіри та перешкоджає передчасному утворенню зморщок, а також чинить сильний розгладжувальний і підтягувальний вплив на наявні морщинки. 

Застосовується як домішка в готові засоби — креми, маски, скраби, очисні засоби, також використовується в чистому вигляді для нанесення на шкіру або для змішування з оліями та приготування масок для обличчя.

Для волосся: 
Активний складник, що містяться в цій рослині, багатий пептидами, вітаміном РР, а також мікроелементами, особливо цинком і залізом. Має на волосся дію за стимуляцією росту волосся, зменшення його випадання, відчутно підвищує густоту волосяного покриву. 
Застосовується як у чистому вигляді, так і для приготування високоефективних сумішей для масок на волосся з використанням олій чорного кмину, хельби, а також з іншими як додатковими, так і базовими оливами. 
Додається крапельно в шампуні та кондиціонери.

Поради щодо використання:
- масаж: 5-8 крапель на 10 г. базової олії або лосьйону, крему; 
- догляд за волоссям — маски для волосся з додатковими та базовими оливами 5-10 крапель на 15 мл базової олії; 
— збагачення інших косметичних засобів: 8-12 крапель на 10 г. основи.
Склад: 100% натуральна олія квітів люпину (Lupinus) 

Основні атрибути
Країна виробникЄгипет
Об`єм500 мл
Вага500 г
  • Ціна: 1 399,38 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner